Sinds Israël weet dat Kobi Marimi hun land gaat vertegenwoordigen is hij de nationale 'sweetheart'. Met het nummer 'Home', dat speciaal voor hem is geschreven, vertelt hij zijn persoonlijke verhaal tijdens het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv.

Kobi Marimi treedt voor Israël op in de finale van het Eurovisie Songfestival op zaterdag 18 mei, met het nummer ‘Home'.

Meer dan 50 kg afgevallen

Kobi is geboren in Ramat Gan, Israël en zingt al sinds zijn dertiende. Na het behalen van zijn middelbare school diploma, is hij zijn passie gaan volgen; acteren. Drie jaar lang heeft hij geprobeerd zijn zelfvertrouwen op te bouwen en verloor hij ook nog eens meer dan 50 kilo. 

Wist je dat...

... Kobi geen professionele muzikale ervaring heeft gehad, totdat hij mee deed aan het programma Rising Star? 

... De muziekvideo van 'Home' geregisseerd is door dezelfde regisseur van 1998 winnend Songfestival nummer 'Diva' van Dana International? 

... Kobi een studie heeft gevolgd om acteur te worden?

Kobi besloot een sprong in het diepe te wagen door zich op te geven voor de reality show 'Rising Star'. Tijdens het verloop van deze show kreeg Kobi steeds meer bekendheid en aandacht voor zijn unieke stijl en vocale capaciteiten. Hij behaalde de finale van het programma en mag daarom dit jaar zijn land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.  

Bekijk de inhoud op Instagram

Kobi Marimi - 'Home'

Bekijk hier Kobi's inzending voor het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv:

Deel dit artikel