Ester Peony's passie voor muziek is ontstaan toen ze als jong meisje opgroeide in Montreal, Canada. Vanaf jongs af aan was ze al bezig met muziek en dit jaar gaat ze een poging wagen voor de winst bij het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. 

Ester Peony treedt voor Roemenië op in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival op donderdag 16 mei, met het nummer ‘On a Sunday'.

Bovenaan de hitlijsten

In 2013 ging Ester 'Jazz' studeren en daarmee begon de zangeres met het componeren van muziek voor verschillende artiesten. Snel daarna bracht Ester haar eigen muziek uit en kwam met haar eerste single bovenaan de hitlijsten te staan. In de zomer van 2016 begon Ester met haar allereerste tour en stortte zich op het schrijven van nummers voor haar zelf, maar ook voor andere artiesten. 

Wist je dat...

... Ester bezig is met het maken van haar debuutalbum?

... De video van haar eerste single al meer dan 16 miljoen views op YouTube heeft?

... Ester op haar 8e al Jazz zingen studeerde?

Esters inzending voor het Eurovisie Songfestival heeft een 'donkere' boodschap: 'Love becomes dangerous, when it is given to the wrong person.' Ester heeft ook al onze eigen Duncan ontmoet en zegt over de Nederlandse zanger: 'He is such a wonderful person.

Bekijk de inhoud op Instagram

Ester Peony - 'On a Sunday'

Bekijk hier de inzending van Ester voor het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv:

Deel dit artikel