Serhat is geboren en getogen in Istanbul en zijn carrière had heel anders kunnen aflopen, hij is namelijk afgestudeerd als tandarts... Met zijn vrolijke inzending vertegenwoordigt hij San Marino dit jaar tijdens het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. 

Serhat treedt voor Servië op in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival op dinsdag 14 mei, met het nummer ‘Say Na Na Na'.

Quizmaster en muziekproducer

Alleskunner Serhat is naast zanger ook presentator, songwriter, muziekproducer en produceert eigen televisieprogramma's. Zijn televisiecarrière begon met het presenteren van een quiz show. Voor deze show ontving Serhat de awards 'Best Television Presenter' en ‘Best Television Producer', twee jaar achter elkaar. 

Wist je dat...

... Serhat in 2013 vijf weken lang bovenaan stond in de Duitse hitlijsten met het nummer 'Je M’adore'?

... Serhat twee maanden lang verplichte legerdienst in Burdur heeft vervuld?

... Serhat in 2018 zijn eigen nummer 'Total Disguise' in een nieuw jasje heeft gestoken met voormalig Eurovisie Songfestival 2015 winnares Helena Paparizou?

Serhat is geen onbekende voor het Eurovisie Songfestival. Twee jaar geleden deed hij voor San Marino mee met het nummer 'I Didn't Know'. De zanger wist de finale niet te bereiken. 

Bekijk de inhoud op Instagram

Serhat - 'Say Na Na Na'

Bekijk hier de inzending van Serhat voor het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv:

Deel dit artikel