Van Arcade's allereerste debuut op televisie, tot aan een rits vroege ochtendshows en een speciaal live optreden bij dé aftrap van het Eurovisie Songfestival-seizoen. Wij hebben alle live optredens van Duncan Laurence voor je op een rij gezet. 

Het allereerste live optreden van 'Arcade'

Duncan gaf bij De Wereld Draait Door de primeur van 'Arcade' en zong hier voor het allereerst een akoestische versie van zijn nummer. 

Duncans opredens bij verschillende radiozenders

De promotoer is in volle gang en Duncan zingt bij verschillende Nederlandse radiozenders zijn 'Arcade'. Met zijn muziek wil hij mensen bereiken, helpen en ze iets meegeven. Daar krijgt de zanger al de kans voor bij radio luisterend Nederland. Zo zong Duncan zijn inzending voor het Eurovisie Songfestival live bij de 538 Ochtendshow met Frank. 

'Arcade' live bij Radio Veronica:

Radio-dj Gerard Ekdom is ook enthousiast: ''Arcade is een zeer sterk lied met een bombastisch refrein, daar hou ik wel van.''  

'Arcade' bij Eurovision in Concert

Duncan trad op bij dé officiële aftrap van het Eurovsie Songfestival-seizoen: Eurovision in Concert in Amsterdam. De zanger kreeg de kans om de deelnemende kandidaten te ontmoeten en 'Arcade' te presenteren voor een zaal van 5000 Songfestivalfans.

Deel dit artikel