De Eurovisie Songfestival gekte is inmiddels losgebarsten in Europa en S10 is al druk bezig in Turijn met het finetunen van haar act voor de eerste halve finale op dinsdag 10 mei 2022. Met haar nummer 'De diepte' staat ze momenteel tweede, net onder Italie in de streaminglijst van populairste songfestivalnummers en haar nummer wordt zowel nationaal als internationaal flink gecoverd.

Wij hebben de meest opvallende en mooiste covers van S10 - De Diepte voor je op een rij gezet. Laat ons weten welke jouw favoriete cover is: 

Sterre Koning & TIJN

De Diepte als duet? Oud Junior Songfestivaldeelneemster Sterre Koning zingt samen met TIJN en laten hiermee horen dat het nummer ook uitstekend als duet te zingen is!

Florian B 

De Franse Florian heeft een prachtige Franse vertaling gemaakt van De Diepte en het nummer veranderd hierdoor zowaar bijna in een chanson. 

 Kiya van Rossum

De Nederlandse zangeres, YouTuber Kiya van Rossum poste deze prachtige cover van De Diepte op haar Instagram-kanaal. Ook zij deed ooit mee aan het Junior Songfestival.

Citi Zeni

De Letse deelnemers van het Songfestival steken niet onder stoelen of banken dat ze fan zijn van onze S10. Ze coveren daarom ook, in Turijn, 'ons' nummer: De Diepte.

Epix Eurovision Guy

Deze Estlandse fan heeft De Diepte van S10 vertaald naar het Ests en er ook een videoclip bij gemaakt. Compleet met speciale effecten. What's not to love?!!

Gerusic & Joyce Straver

Deze prachtig cover van De Diepte, gezongen door Joyce Straver, willen we je zeker niet onthouden. 

Antonio Romero Canete

S10 op z'n Spaans. Antoinio geeft z'n ziel en zaligheid in deze prachtige Spaanse vertaling van De Diepte!

Julia van Bergen

De oud Junior Songfestival deelneemster Julia van Bergen zet op haar eigen prachtige wijze een cover van De Diepte neer.

Deel dit artikel