Het duurt niet meer lang voordat Duncan Laurence zijn 'Arcade' optreedt bij het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Maar eerst treedt hij op zaterdag 4 mei op in Muziekcafé bij Daniël Dekker en jij kunt er bij zijn! 

Daniël Dekker ontvangt elke zaterdag in zijn Muziekcafé verschillende artiesten. De uitzending is live te beluisteren op NPO Radio 2 van 16:00 tot 18:00 uur. Zaterdag 4 mei is het de beurt aan Duncan Laurence, waar hij zijn 'Arcade' laat horen. Maar hij staat niet alleen op het podium, naast Duncan zullen ook Davina Michelle en Danny Vera optreden. 

Ervaar 'Arcade' live

Wil je er graag bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag 4 mei rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Ook in Muziekcafé

Naast Duncan Laurence staan deze zaterdag ook Davina Michelle en Danny Vera in Muziekcafé.

Davina Michelle

Vorig jaar was ze te zien in 'De Beste Zangers' met het nummer 'Duurt Te Lang' van rapper Glen Faria, Ze veroverde hiermee de 1e plek in zowel de Nederlandse Top 40, de Mega Top 50 de Nederlandse Single Top 100. Haar nieuwe single is engelstalig: 'Skyward'.

Danny Vera

Zijn nieuwe tweedelige album 'Pressure Makes Diamonds' is uit en zijn eerste single 'Roller Coaster' werd meteen verkozen tot Radio2 Topsong. Deel 1 van het album heet 'The Year Of The Snake' en deel 2 'Pompadour Hippie'. De Theatertour loopt door tot 6 december.

Ilse DeLange in Muziekcafé

Ilse DeLange, die de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival wees op Duncan, heeft zelf ook op het podium gestaan bij Muziekcafé.

Deel dit artikel