Voor de Eurovision House Party op het YouTube-kanaal van het Eurovise Songfestival heeft S10 een hele bijzondere live versie van De Diepte opgenomen in samenwerking met componist en pianist Joep Beving. 

Op 10 mei staat S10 met haar nummer De Diepte op het internationale podium in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Voor vertrek heeft zij een bijzondere versie van het nummer uitgebracht in samenwerking met Joep Beving, die het pianostuk hiervoor heeft geschreven. 

De video is geïnspireerd op de live sessie van Yung Lean. S10 zit aan het hoofd van een mooi gedekte lange tafel vol kaarsen en achter de piano zit Joep Beving. Als het nummer is afgelopen, zoomt de camera uit en rijdt de vrachtwagen, waar ze blijkbaar al die tijd in hebben gezeten, langzaam weg. 

S10 heeft ook een akoestische versie uitgebracht voor het YouTube-kanaal van het Eurovisie van haar hit Adem Je In, om de internationale kijkers bekend te maken met haar andere muziek. 

De credits: 
Muzikanten: Joep Beving (De Diepte) & Mick Langenberg (Adem Je In) 
Regie : Youssef Gnaoui - Het Buro
Producer : Cecile Neeteson - Het Buro
D.O.P : Sam Vis
Focus Puller: Michiel Plasmans
Grip: Jasper Leeman, Wesley Westerhuis
Sound: Ash Balgobind
Art Directors: Gemma Fernandez, Zino Bakker
Styling: Naomi Quinn
Mua & Hair: Mark Sew Atjon
Editor: Romy Janssen
Grading: Michel Blom
PA’s : Maxime van de Voort, Romy Janssen, Gabrielle Mardjo
Special thanks: Noah’s Ark, Adri & Ineke en AVROTROS

S10 was in de Eurovision House Party te zien met diverse artiesten, waaronder Sam Ryder (Verenigd Koninkrijk), Chanel (Spanje) en Sheldon Riley (Australië).

De Eurovision House Parties zijn een initiatief van het Eurovisie Songfestival en deze video's komen elke vrijdag voorafgaande aan het Eurovisie Songfestival om 20.00 uur op het YouTube-kanaal. Kijk hieronder naar Eurovison House Party II, waar S10 deel van uitmaakte: 

Deel dit artikel