Het zou vanavond zomaar eens kunnen gebeuren… dat we het Eurovisie Songfestival winnen. Duncan Laurence is de favoriet van veel Songfestivalfans en vanavond gaan we zien of dit bij de jury en kijkers thuis ook het geval is.

clock update 19 mei 2019, 18:09
Bedankt voor al jullie support

Bedankt voor de vele aanmeldingen en al jullie support voor TeamDuncan! 

Omdat wij heel benieuwd zijn hoe jullie de spannende puntentelling gaan beleven willen we je vragen jezelf te filmen tijdens het uitdelen van de televoting-cijfers. 

Wat moet ik doen? 

Vanavond, nadat alle optredens zijn geweest en de lijnen zijn gesloten wordt er eerst één voor één ingebeld met alle deelnemende landen, voor Nederland is dat met Emma Wortelboer, om de puntenverdeling van alle vakjury’s door te geven. Dit hoef je niet te filmen, mag wel, maar gaan we niet gebruiken ;)

Dan, wanneer alle punten van de vakjury’s binnen zijn wordt het echt spannend; dan worden de punten van de televoters bekendgemaakt. En dit gaat in rap tempo waarmee ze beginnen met het land dat de minste punten heeft gehaald, eindigend met de grote winnaar. En we zouden zo graag willen zien hoe jij dat moment, alleen, samen met vrienden, familie je partner, je hond, je kat, wie of wat dan ook, beleeft. 

Hoe kan ik mijn video aanleveren?

-    Via DM op Facebook; songfestival.avrotros
-    Door je video te posten op Facebook, onder de oproep
-    DM op Instagram; songfestival.avrotros
-    Via WeTransfer naar [email protected]

Mochten we winnen, maken we hier een compilatie van die je dan later kunt terugvinden op onze website en socials. Alvast heel erg bedankt en veel kijkplezier vanavond!

Deel dit artikel