Vanavond komt Duncan Laurence met zijn 'Arcade' in actie tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Maar tegen welke deelnemers neemt Duncan het op? Je leest het hier!

De uitzending van de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival wordt donderdag 16 mei uitgezonden om 21.00 uur op NPO 1.

clock update 16 mei 2019, 23:15
Duncan Laurence door naar de finale

Duncan Laurence is verzekerd van een plek in de grote finale op zaterdag 18 mei.


Duncan Laurence komt als zestiende in actie en strijdt met zeventien andere acts voor een plek in de grote finale op zaterdag 18 mei. Vanmiddag heeft Duncan nog één laatste repetitie voordat hij vanavond optreedt in de halve finale. ''Let’s do this!'', aldus Duncan Laurence. 

Bekijk de inhoud op Instagram

Scorelijst en stem op je favoriet

Tijdens de tweede halve finale kun je stemmen op jouw favoriet(en). Op Nederland kan er niet gestemd worden, omdat je niet op je eigen land mag stemmen. Lees hieronder meer informatie over hoe je kunt stemmen en download de scorelijst voor vanavond: 


Tegen wie neemt Duncan Laurence het op?

Voorafgaand aan het Eurovisie Songfestival kun je om 20.35 uur op NPO 1 kijken naar 'Op weg naar het Songfestival'. Traditiegetrouw nemen bekende Nederlanders alle inzendingen van dit jaar door. Bekijk hieronder tegen wie Duncan Laurence het vanavond opneemt:


Benieuwd welke landen er door zijn uit de eerste halve finale? Bekijk het hier:

Deel dit artikel