We zijn nog maar één dag verwijderd van de tweede halve finale waarin Duncan Laurence zijn opwachting maakt met 'Arcade'. Vandaag staat in het teken van de dress rehearsals en worden vanavond de punten gegeven door de internationale en onze eigen Nederlandse vakjury. 

Kijk morgenavond om 21:00 uur naar de tweede halve finale op NPO 1, met 'onze' eigen Duncan Laurence.

Wat staat er vandaag te gebeuren?

Al moet Duncan Laurence pas morgen op tijdens de tweede halve finale, vandaag heeft hij nog genoeg op de agenda staan. Vanmorgen schoof de zanger aan bij het NPO Radio 2 programma 'Op Weg Naar De Finale'. Tot en met vrijdag schuift hij elke ochtend bij het radioprogramma aan om te vertellen over zijn ervaringen en belevenissen op het Songfestival in Tel Aviv.

clock update 15 mei 2019, 13:00
Duncan Laurence onderweg naar de Expo

Duncan Laurence is onderweg naar de Expo in Tel Aviv, waar hij het podium opgaat om zijn 'Arcade' te repeteren.

Duncan-Laurence-onderweg.jpg
Onderweg naar de expo
Duncan-Laurence-onderweg.jpg
clock update 15 mei 2019, 13:45
Duncan Laurence ontmoet fans

Voordat hij de Expo binnen stapt, staan de fans Duncan Laurence op te wachten. En de zanger neemt even de tijd om op de foto te gaan met de fans.

Duncan-Laurence-gestegen-bij-bookmakers.jpg
Bron: AVROTROS/ Joyce Hoedelmans
Duncan Laurence met een fan
Duncan-Laurence-gestegen-bij-bookmakers.jpg

Begin van de middag gaat Duncan Laurence in de visagie en zich voorbereiden voor de eerste dress rehearsal. Om 15:00 uur wordt de zanger, met zijn stagekleding aan, verwacht op het podium. Hij heeft dan 50 minuten de tijd om zijn 'Arcade' te repeteren. Tijdens deze repetite is er publiek en pers aanwezig. 

clock update 15 mei 2019, 14:30
Ilse DeLange voor #TeamDuncan

Ilse DeLange is onderdeel van het creatieve team van TeamDuncan. Ook vandaag mist ze geen enkele repetitie en... ze is natuurlijk één van de grootste supporters van #TeamDuncan.

Ilse-DeLange-TeamDuncan.jpg
Bron: AVROTROS/ Joyce Hoedelmans
Ilse DeLange voor #TeamDuncan
Ilse-DeLange-TeamDuncan.jpg

Puntenverdeling vakjury

Vanavond start om 21:00 uur de tweede dress rehearsal voor DuncanTijdens deze tweede repetitie verdelen de vakjury's van de achtien deelnemende landen aan de tweede halve finale hun punten. Lees hieronder wie er voor Nederland in de vakjury zit. 


Na de dress rehearsal is het tijd voor Duncan Laurence en de Nederlandse delegatie om terug te gaan naar het hotel, te gaan slapen en dan komt Duncan Laurence de volgende dag in actie voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival.

Deel dit artikel