Maandagmiddag 13 mei heeft Duncan Laurence een exclusieve showcase gegeven in Tel Aviv. Speciaal voor (inter)nationale pers, commentatoren en een select groepje fans trad de zanger op... en zijn 'Arcade' kon natuurlijk niet achterblijven. 

Via een oproep op het eigen Facebookaccount van Duncan Laurence maakte de zanger de showcase bekend en kon je je aanmelden voor een plekje op de gastenlijst. Volg songfestival.avrotros op Instagram en bekijk via de stories hoe de showcase er aan toe ging! 

Duncan Laurence zong zeven nummers tijdens de showcase en eindigde met 'Arcade'. Hij kreeg de zaal muisstil en er werd hier en daar een traan weggepinkt. Er waren 50 fans en 125 man pers aanwezig in de zaal. Aan het eind van de showcase kreeg Duncan Laurence een oorverdovend applaus.

Duncan Laurence trad op met zijn band bestaande uit Jasper op de toetsen, Carlota op de gitaar en backing vocals Kris en Sarina.  

Duncan-Laurence-Showcase-4.jpg
Duncan Laurence met band
Duncan-Laurence-Showcase-4.jpg

Duncan Laurence op de oranje loper

Een dag eerder, op zondag 12 mei, maakte Duncan Laurence zijn entree bij de officiële opening van het Eurovisie Songfestival. Duncan Laurence liep met de Nederlandse delegatie over de oranje loper, sprak met de pers en werd verwelkomt door de burgermeester van Tel Aviv. 

Deel dit artikel