Duncan Laurence is na de eerste halve finale en zijn repetities opnieuw gestegen bij de bookmakers. Duncan stond al op de nummer 1-positie, maar de kans dat hij met de eindzege naar huis gaat is gestegen naar 35%.

De tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival zie je donderdag 16 mei om 21:00 uur op NPO 1, met 'onze' eigen Duncan Laurence.

Tussenstand bookmakers

Eind vorige week zakte het winstpercentage voor Duncan Laurence een korte tijd naar 21%, maar dat is opnieuw gestegen. Naast Duncan Laurence bestaat de overige top 5 van de bookmakers uit Zweden (12% kans op winst), Australië (8%), Rusland (8%) en IJsland (5%). 

Tussenstand_Bookmakers.png
Tussenstand bij de Bookmakers
Tussenstand_Bookmakers.png

Duncan Laurence op weg naar de finale

Morgenavond staat Duncan Laurence in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Daar neemt hij het onder andere op tegen concurrenten Zweden en Rusland. Australië en IJsland hebben zich al geplaatst voor de finale, tijdens de eerste halve finale. Mocht Duncan Laurence dan bij de 10 acts zitten met de meeste stemmen, staat hij zaterdag in de grote finale van het Eurovisie Songfestival.

Deel dit artikel