Duncan Laurence maakte onlangs al kennis met een zaal vol Songfestivalfans tijdens Eurovision in Concert in Amsterdam. De volgende stop brengt de zanger op een internationaal podium in één van zijn favoriete plekken: Londen! 

Van Stockholm naar Londen

Tijdens de London Eurovsion Party in Café de Paris, Londen trad Duncan op naast 17 deelnemende landen aan het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv dit jaar. Het is de 12e keer dat de 'party' georganiseerd wordt in de Britse hoofdstad. De Britse én internationale fans kunnen alvast de sfeer proeven van het naderende Songfestival. Voor zijn trip naar Londen, reisde Duncan af naar Stockholm om nieuwe muziek te schrijven. De zanger noemt Stockholm en Londen twee van zijn favoriete plekken. Hij hoopt snel weer terug te keren naar deze steden om meer nieuwe muziek te schrijven.

Bekijk de inhoud op Instagram

Meezingende fans

Voor een joelend en klappend publiek brengt Duncan zijn 'Arcade' ten gehore. Het nummer werd goed ontvangen en de fans zongen enthousiast mee. Bekijk hier zijn optreden tijdens de London Eurovsion Party: 

Deel dit artikel