Duncan Laurence heeft vandaag voor de tweede keer zijn ‘Arcade’ mogen repeteren in de EXPO Arena in Tel Aviv. Over minder dan een week staat hij daar op het podium om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Maar voordat het zo ver is, is er tijd om te repeteren en de act zo veel mogelijk te finetunen.

Spectaculaire lichtbol

Zoals te zien in de foto’s en video’s van deze repetitie, wordt er tijdens de act van Duncan gewerkt met een lichtbol. De technische crew is nog druk bezig om ervoor te zorgen dat het effect van deze bol spectaculair zal zijn. Maar hoe het uiteindelijk gaat worden zie je pas op donderdag 16 mei, tijdens de uitzending van het Eurovisie Songfestival, wanneer Duncan als 16e mag optreden.

Finetunen van de act

De Nederlandse delegatie is wederom blij en tevreden met het verloop van de tweede repetitie. Het creatieve team, bestaande uit Hans Pannecoucke, Ilse DeLange en Ignace D’Haese, heeft de afgelopen dagen samen met Duncan Laurence hard gewerkt om de act te finetunen. Uiteraard blijven er kleine punten ter verbetering, maar er heerst algehele tevredenheid en blijdschap in TeamDuncan.

Opening Eurovisie Songfestival

Duncan Laurence rust vanavond uit zodat hij morgen klaar is voor de officiële opening van het Eurovisie Songfestival; waar hij op een gigantische oranje loper alle pers en fans te woord mag staan.

Dat Duncan nog steeds de grote favoriet is blijkt maar weer uit de odds van de bookmakers. Op dit moment staat Nederland nog steeds op de eerste plaats met 23 procent.

Deel dit artikel