Het is inmiddels een traditie, kort voor het Eurovisie Songfestival komen bijna alle deelnemers bij elkaar voor de grootste Songfestival pre-party van het jaar in Amsterdam: Eurovision in Concert.

Dit keer in AFAS Live, waar de organisatie dit jaar groter dan ooit uitpakt, om de tiende editie van het concert te vieren. De presentatie is zoals altijd in handen van onze Songfestival commentator Cornald Maas en hij wordt bijgestaan door oud-deelneemster Edsillia Rombley. 

Natuurlijk is ook Waylon bij deze belangrijke pre-party aanwezig om de andere deelnemers welkom te heten, de pers te woord te staan en 's avonds voor een afgeladen zaal zijn Eurovisie-inzending 'Outlaw In 'Em' te spelen.

Rond de klok van 13:00 uur arriveerden maar liefst 32 deelnemers bij AFAS Live in Amsterdam. Waar ze bijna drie uur lang pers van over de hele wereld te woord hebben gestaan. Dit was ook voor Waylon het moment om de buitenlandse pers te woord te staan voordat hij afreist naar Lissabon. 's Avonds kunnen meer dan 4000 fans genieten van maar liefst 32 optredens, met Waylon als afsluiter. 

Bekijk de beelden van achter de schermen op de Eurovisie Songfestival Instagram Stories.

update
Wat vinden de andere deelnemers van onze inzending?

Voorafgaand aan Eurovision in Concert spraken we met Cornald Maas en een aantal andere deelnemers over Waylon en zijn Eurovisie Songfestival inzending 'Outlaw In 'Em'. Benieuwd wat zij van onze inzending vinden? Check de video:

Deel dit artikel