All I know, all I know... Zing jij net als Duncan Laurence de sterren van de hemel en wil je de zanger supporten met jouw versie van 'Arcade'? Zing dan mee met de 'Arcade' Sing-a-Long en word onderdeel van de grootste succeswens van Nederland!

Maak deel uit van succeswens voor Duncan Laurence

Donderdag 16 mei is het zover. Dan staat Duncan Laurence met zijn 'Arcade' in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wil jij hem een muzikale succeswens sturen? Stuur dan een video waarin jij, of misschien wel met je hele vriendengroep of familie, meezingt met 'Arcade' en mail deze video naar singalong @ avrotros.nl, met behulp van WeTransfer of whatsapp de video naar 06-19910101!

Duncan-Laurence-rehearsals-7.jpg
Sing-a-Long met Duncan Laurence
Duncan-Laurence-rehearsals-7.jpg

The Making of Arcade

Laat je inspireren door The Making Of 'Arcade' en bekijk wat het idee achter het water in de videoclip betekent. Kom tijdens de documentaire: 'Duncan Laurence, Op weg naar het Songfestival' meer te weten over de totstandkoming van 'Arcade' en zie hoe Duncan Laurence de afgelopen periode heeft beleefd.

De documentaire wordt zaterdag 11 mei om 22.00 uur uitgezonden op NPO 3. 


Duncan Laurence is druk aan het voorbereiden in Tel Aviv en heeft zijn eerste repetitie er op zitten. Hoe heeft hij het ervaren en hoe vond hij het gaan? Antwoord op deze vragen geeft Duncan in onderstaand artikel. Welke outfit trekt hij aan? Ook dat lees je in het artikel hier onder. 


Wil je meer updates van TeamDuncan vanuit Tel Aviv? Volg dan songfestival.avrotros op Instagram en bekijk de stories! 

Deel dit artikel