Over anderhalve week is het zover: dan laat Duncan Laurence voor het eerst voor heel Europa zijn 'Arcade' horen in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Kijk jij de halve finale met je vrienden of familie en wil je Nederland supporten? Dan past de officiële #TEAMDUNCAN vlag daar heel goed bij. Doe mee met de prijsvraag en wie weet hangt de vlag binnenkort wel voor jouw raam! 

clock update 14 mei 2019, 9:28
Einde actie

Helaas is het niet meer mogelijk om mee te doen met de prijsvraag om een #TeamDuncan vlag te winnen. De winnaars hebben een persoonlijk bericht ontvangen. 

Duncan Laurence is op dit moment in Tel Aviv om zich voor te bereiden voor de grote dag op donderdag 16 mei. In deze halve finale neemt hij het op tegen 17 deelnemende landen. De uitzending wordt om 21:00 uur uitgezonden op NPO 1, voorzien van commentaar van Cornald Maas en Jan Smit. 

Bekijk de eerste repetitie van Duncan Laurence

Duncan Laurence stapte dinsdagmiddag 7 mei, anderhalve week voor de tweede halve finale, voor de eerste keer op hét Eurovisie Songfestival podium in Tel Aviv. Bekijk hier de beelden van zijn eerste repetitie op Israëlische bodem.

 

Deel dit artikel