Deze vijf juryleden gaan voor de tweede halve finale en de finale van het Eurovisie Songfestival de helft van het aantal punten toekennen:

Sharon den Adel: 
Sharon is zangeres van de band 'Within Temptation' en heeft sinds dit jaar ook haar eigen solo-album, getiteld: 'My Indigo'. Den Adel heeft in 2008 het nummer In and 'Out of Love' ingezongen op de cd 'Imagine' van dj Armin van Buuren.

Lesley van der Aa:
Lesley is backingvocaliste van diverse Nederlandse artiesten waaronder Jan Smit. Daarnaast zingt Lesley in de Marcel Fisser band die de muziek verzorgen bij o.a. Beste Zangers. 

Rob Ester: 
Rob is sinds 2005 werkzaam bij radiostation Q-Music. Sinds 2011 is hij daar Music en Content Director.

Rick Vol:
Rick was vorig jaar betrokken bij het Eurovisie Songfestival. Hij is de vader van Lisa, Amy & Shelley van OG3NE en tekstschrijver/producer van 'Lights and Shadows', de Songfestival inzending van 2017. 

Arno Krabman:
Arno is de oprichter en eigenaar van Graveland studio. Hij produceert, schrijft en is gitarist. Hij heeft gewerkt met o.a: Hardwell, Within Tempatation en Lost Frequencies. 

De jury gaat woensdagavond 9 mei tijdens de 'jury semi final' en vrijdagavond 11 mei tijdens de finale de punten geven die voor de helft gaan mee tellen tijdens de shows op donderdag- en zaterdagavond. 

Deel dit artikel