Cesár Sampson is geen onbekende in de Oostenrijkse muziekindustrie. Op zeventienjarige leeftijd reisde hij de wereld rond als leadzanger van de meest internationaal geprezen alternatieve muziekacts van Oostenrijk (Kruder & Dorfmeister, Sofa Surfers, Louie Austen).

clock update
Cesár Sampson is door naar de finale van het Eurovisie Songfestival

Op dinsdag 8 mei heeft Cesár Sampson zich voor Oostenrijk gekwalificeerd voor de finale van het Eurovisie Songfestival. 

Daarna werkte hij voornamelijk achter de schermen van de muziekbusiness als songwriter, tekstschrijver en vocale producer in verschillende internationale producties voor de meest uiteenlopende genres. Cesár Sampson en het Eurovisie Songfestival zijn al een succesverhaal. Als lid van "Symphonix International" maakte hij deel uit van het in Wenen gevestigde producentencollectief dat Bulgarije leidde naar hun historische vierde en tweede plaats tijdens ESC 2016 en 2017.

Met het Eurovisie Songfestival in zijn achterhoofd is het idee voor de single 'Nobody But You' ontstaan. Een nummer geschreven door Cesár zelf en Sebastian Arman. Een nummer dat aan de ene hand zijn ziel en zijn verhaal vertelt en aan de andere hand kunnen luisteraars zich hopelijk ook vinden in het nummer. 

Cesár is met zijn nummer 'Nobody but you' te zien in de eerste halve finale op dinsdag 8 mei. 

Bekijk 'Nobody but you' van Cesár Sampson in gebarentaal:

Deel dit artikel