The Humans is het nieuwe project van een paar bekende muzikanten die een ander doelwit hebben gesteld voor wat ze het publiek te bieden hebben.

Na ongeveer 10 jaar actief te zijn geweest van de band 'Jukebox', besloten Alin Neagoe (bas), Alex Matei (piano), Cristina Caramarcu (stem) en Adi Tetrade de basis te leggen voor een nieuw muzikaal project, samen met Alex Cismaru (gitaar) en Adi Tanase (stem): The Humans. 

De leden van de band kennen elkaar nog van hun studie aan 'The National University of Music Bucharest'. In de huidige formule werd de band bekend gemaakt aan het brede publiek met hun aanwezigheid in het tv-programma ZazaSing, uitgezonden op Antena 1-kanaal in Roemenië. Daaruit volgden tientallen concerten en twee singles in de laatste 6 maanden: de eerste single "Indura inima", geproduceerd in samenwerking met Adi Sina en de nieuwste single, "Goodbye" het lied dat Roemenië zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2018.

The Humans is een project te noemen dat niet alleen gaat over entertainment, maar het is een emotie die wordt vertaald in muziek door originele composities en opmerkelijke remakes van de beroemdste rocksongs.

The Humans zijn te zien in de tweede halve finale op donderdag 10 mei. 

Bekijk hier 'Goodbye' van The Humans in gebarentaal:

Deel dit artikel