Het Songfestival-avontuur van S10 is officieel begonnen. Om 06.45 uur stond ze nog snel even de Nederlandse pers te woord voor ze samen met haar team met het vliegtuig vertrok naar Turijn. Daar treedt ze op dinsdag 10 mei als achtste op met haar nummer ‘De Diepte’ in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022!

Stage & First rehearsals

Meteen op zaterdag 30 april betreedt S10 het podium in het PalaOlimpico stadion voor de eerste repetitie. Hoe gaat haar live-performance van ‘De Diepte’ eruit zien? En een andere belangrijke vraag… Wat trekt ze aan? Eerder maakten we al bekend dat zowel haar stage-outfit als haar kleding voor de openingsceremonie door het internationaal befaamde duo Viktor & Rolf wordt verzorgd. 

And then what? 

Tussen nu en 10 mei zit nog wel even. Wat staat S10 nog meer te wachten? Natuurlijk heel veel repetities en generale repetities, maar ook de officiële openingsceremonie op zondag 8 mei, ontmoetingen met andere deelnemers, persconferenties, interviews en meer. Volg al het nieuws van #TeamS10 opInstagram,Facebook enTwitter

Deel dit artikel