Maandagavond laat, na de eerste 'jury semi final' heeft Waylon samen met zijn bandleden Justin en Steef een akoestische showcase gegeven in The Music Box, een zaal in hartje Lissabon.

Het was een showcase die alleen toegankelijk was voor genodigden. De gastenlijst bestond uit nationale- en internationale pers, delegaties, commentatoren en de ebu. De showcase startte rond de klok van 23.30 uur (lokale tijd) en duurde 30 minuten. 

Waylon speelde voornamelijk singles van zijn nieuwe album zoals: 'The World Can Wait', 'That's How She Goes', 'Thanks But No Thanks', 'Shadows in the Dark' en natuurlijk 'Outlaw In 'Em'. 

Op dit moment neemt Waylon zijn rust en bereidt hij zich voor op de dag van morgen. Woensdag staat er namelijk eerst een generale repetitie op de planning, gevolgd door een belangrijke 'jury semi final'. De hele show wordt dan van begin tot eind gedaan voor alle juryleden van de landen die in deze halve finale zitten. Zij mogen 50% van de punten verdelen. Dus deze avond is net zo belangrijk als de donderdagavond, wanneer heel Europa mee kan kijken. 

Extra nummer: Shadows in the Dark

Deel dit artikel