Tim Douwsma gaat namens Nederland de punten uitdelen in de grote finale van het Eurovisie Songfestival 2014 in Kopenhagen. Tim Douwsma is zanger en presentator van onder andere De Songfestival Top 25 en Junior Dance.

Tim Douwsma reageert enthousiast : “Het is een enorme eer voor me, ik vind het dan ook heel spannend om te doen. Ik geloof dat er ongeveer 125 miljoen mensen kijken, dus het is heel leuk dat ik dan de punten door mag geven. Het is dan ook te hopen dat we veel punten zullen krijgen van de andere landen’’. Tim had niet verwacht dat hij hiervoor gevraagd zou worden: “Ik kreeg een telefoontje met de vraag of ik de punten dit jaar door wil geven. Ik heb hier natuurlijk direct ja op gezegd, zo’n kans krijg je niet vaak’’.

Tim over The Common Linnets: “Ik heb de laatste weken een steeds beter gevoel over het liedje. Ik denk dan ook dat we wel de finale zullen halen, maar hoever we in de finale zullen komen weet ik niet. Ik denk dat ze op zullen vallen omdat ze iets anders doen dan de andere landen, want 'Calm After The Storm' is een 'klein' liedje. Mijn gevoel is dus heel positief over het nummer!’’.

Tim zal op 10 mei de punten namens Nederland uitdelen, tijdens de grote finale van het Eurovisie Songfestival. 

Deel dit artikel