Na wekenlang van voorbereiden is het nu eindelijk zo ver. De tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival met Waylon voor Nederland als achtste in de line-up.

'The outlaw is ready'! De sfeer in TeamWaylon is relaxed, zelfverzekerd en vooral ontzettend enthousiast. Waylon en de krumping dansers hebben woensdagavond een zeer succesvolle juryshow neergezet en zijn klaar voor een laatste generale repetitie, ook wel dress rehearsal genoemd. Rond de klok van 13.00 uur is het Team van Waylon naar de venue vertrokken om 'Outlaw in 'Em' nog één keer neer te zetten als een huis. Daarna heeft het team even rust gepakt, gegeten in het hotel en daarna,  rond de klok van 19.00 uur terug gegaan naar de hal voor de halve finale. 

Waylon is als achtste aan de beurt in de show en is er meer dan klaar voor. Natuurlijk houden we je via ons Instagram-account zoveel mogelijk op de hoogte van alle gebeurtenissen vandaag. 

Succeswensen voor Waylon
Waylon is donderdagochtend door Bart Arens met 'Op naar de finale' verrast met lieve succeswensen van vrienden, collega's en bekenden. De zanger was zichtbaar aangedaan door alle lieve boodschappen:

Stemmen 
Wil je vanavond stemmen op jouw favoriete land? Je kunt tot 20 keer via SMS, bellen en via de officiele Eurovision-App! Lees hier de voorwaardenJe kunt in Nederland niet op Waylon stemmen


Voorafgaand aan het Eurovisie Songfestival kun je om 20.30 uur op NPO 1 kijken naar 'Op weg naar het Songfestival'. Traditiegetrouw nemen bekende Nederlanders alle inzendingen van dit jaar door. 

Kijk vanavond om 21.00 uur naar de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival, live vanuit Lissabon, bij AVROTROS op NPO 1. 


Bekijk de video voor een korte recap van alle negentien deelnemers van de tweede halve finale:

Deel dit artikel