Waylon en zijn dansers hebben zaterdagmiddag voor de tweede keer gerepeteerd op het podium van het Eurovisie Songfestival in Lissabon.

Waylon is erg tevreden over de tweede repetitie. De komende dagen gaat hij met zijn team verder om de puntjes op de 'i' te zetten. Er staat nog een repetitie met de dansers op de planning en dan lopen ze de hele act nog een keer door. De Outlaw-zanger is ontzettend trots en blij met zijn dansers: 

blockquote
The dancers compliment the song, the act, and it’s something different
Waylon 

Zondag is de officiele start van het Eurovisie Songfestival. Alle deelnemers worden dan officieel welkom geheten in Lissabon en is er een heuse 'openingsceremonie', waarbij het traditie is dat iedereen over een grote (dit jaar blauwe) loper gaat. Natuurlijk is ook Waylon is erbij om alle fans en pers te woord te staan, en naar verwachting, heel veel op de foto te gaan. Volg deze openingsceremonie via onze Instagram. 

Informatie over de video

Het interview met Waylon is in het Engels, TeamWaylon brengt alle social media omtrent Waylon en het Songfestival in het Engels zodat internationaal de video's ook bekeken kunnen worden. 

Deel dit artikel