Waylon heeft samen met zijn vrienden een roadtrip naar Lissabon gemaakt en is zondagmiddag aangekomen in zijn hotel.

De rest van de Nederlandse delegatie arriveert maandagmiddag in Lissabon. Niet per bus, maar per vliegtuig. De rest van de dag is er dan om uit te pakken en voor te bereiden voor dinsdag. 

Want dan is de eerste belangrijke repetitie. Rond de klok van 15.30 uur wordt Team Waylon verwacht in de Altice Arena in Lissabon. De plek waar het Eurovisie Songfestival 2018 gaat plaatsvinden. Na ontvangst in de zogeheten 'Delegation Area' kan Waylon zich omkleden en voorbereiden voor zijn eerste on-stage repetitie. Voorafgaand aan die repetitie krijgt hij uitgebreid de tijd om zijn in-ears te testen en er voor te zorgen dat de audio naar wens is.

In een lege zaal, met alleen een plek voor de delegatie, cameracrew en een team van Eurovision gaat hij dan een aantal keer zijn 'Outlaw in 'Em' ten gehore brengen. Regisseur Hans Pannecoucke is aanwezig om ervoor te zorgen dat alles qua camerawerk en act verloopt zoals hij en Waylon dit hebben bedacht. Na afloop gaat een select team met Waylon de beelden van de repetitie bekijken en geven ze hun feedback door. 

Daarna is het tijd voor een korte persconferentie waarin Waylon kan vertellen hoe de repetitie voor hem is gegaan. Aan de hand van deze repetitie kunnen er, indien dat nodig is, nog aanpassingen worden gedaan. Op zaterdag 5 mei heeft Waylon dan zijn tweede repetitie, wederom in de Altice Arena.

Via Insta Stories houdt Team Waylon je achter de schermen op de hoogte van deze dag. Later kun je op Facebook en Songfestival.nl de eerste beelden zien van de repetitie en meer! 

clock update
Waylon en Bibi in verwachting van een kindje

Via hun Instagram-accounts hebben Waylon en Bibi bekendgemaakt dat ze in verwachting zijn van een kindje. AVROTROS: Waylon en Bibi, van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! ❤

Deel dit artikel