In deze aflevering trekt Stefano ten strijde tegen de internationale cocaïnehandel door aan bananen te gaan ruiken samen met een hond. En hijdoet een poging om alle talen op aarde in een klap overbodig te maken door de kamer van een student een flinke beurt te geven... 

Deze aflevering is maandag 30 maart om 21.25 te zien op NPO 3, daarna is de uitzending terug te kijken op deze pagina. 

Ook zijn er weer twee kandidaten die de strijd met elkaar aangaan en het juiste antwoord proberen te geven op de wetenschappelijke vragen van Stefano. De kandidaten die dat deze aflevering gaan doen zijn rapper Donnie en schrijfster Heleen van Royen. Om de vragen te kunnen beantwoorden, krijgen ze toelichting van wetenschapper Anna Gimbrère. De winnaar van deze aflevering mag de woorden 'Mind your step' op Schiphol inspreken!

Zelfstudie

Stefano heeft een eigen taal bedacht, die naar eigen zeggen net zo simpel is als computertaal. Hij gaat dit uitproberen tijdens een home makeover waarbij alleen de woorden 'ja' en 'nee' mogen worden gebruikt. Kan je met alleen die twee woorden succesvol communiceren?

Schaatsen over aardappelschillen en strooizout

Kan een schaatser sneller over strooizout schaatsen of over aardappelschillen? Aan shorttrackers Dennis Visser en Dylan Hoogerwerf de taak om zo snel mogelijk over de racebaan te 'schaatsen' met ijsklompen aan hun voeten. Klaar voor de start? Af!

Deel dit artikel