Stefano Keizers (Yaoundé, Kameroen, 1984) is een pseudoniem van beeldend kunstenaar Gover Meit (Amsterdam, Nederland, 1987) en presentator van het wetenschappelijke programma 'Experimensen'.

Na het winnen van de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival in het voorjaar van 2016, brak Stefano Keizers door bij het grote publiek met zijn deelname aan het televisieprogramma de Slimste Mens, waar hij een recordaantal van 11 afleveringen in te zien was.

Sinds het najaar van 2017 tourt Stefano Keizers door het land met zijn eerste avondvullende theatervoorstelling: 'Erg Heel'. De voorstelling werd genomineerd voor de Neerlands Hoop Prijs 2018. NRC over 'Erg Heel': "overrompelend cabaretdebuut" (*****). In september 2019 begint de tour van zijn' tweede voorstelling getiteld 'Sorry Baby'. Stefano Keizers schreef het boek 'Twee Luitenanten' dat door Lebowski Publishers is uitgegeven. Ook schuift hij regelmatig aan in talkshows als Jinek, DWDD en Pauw, en als columnist bij het radioprogramma Spijkers met Koppen.

Vanaf januari 2019 is hij tevens te zien als tv-presentator in het programma 'Experimensen' van de AVROTROS.

Deel dit artikel