AVROTROS.nl

Films

AVROTROS zendt regelmatig films uit. Dit zijn films die mede door de omroep mogelijk zijn gemaakt, zoals Telefilms en jeugdfilms.
  • NPO 3

Het hart van Hadiah Tromp

Het hart van Hadiah Tromp

Woensdag 14 februari 20:25 | NPO 3. Een muzikale romantische comedy met aanstekelijke ska muziek. De half Jamaicaanse, eigenzinnige Hadiah Tromp (21), dochter van marine officier Tromp, past volgens haar vader goed bij de marine.

Maar Hadiah vindt de opleiding maar niks. Ze luistert liever thuis naar haar verzameling oude ska platen. Als Hadiah's vriend vreemdgaat, besluit ze in een boze bui, om haar opleiding bij de Marine te voltooien. Maar in de gedisciplineerde, gesloten omgeving van een marinefregat, kan Hadiah maar moeilijk aarden en heeft ze constant aanvaringen met de aantrekkelijke maar strenge Sergeant Majoor Paul Borremans.

Lukt het de impulsieve Hadiah om zich staande te houden in de marinewereld vol regels, of moet ze voortijdig het schip verlaten?

Woensdag 14 februari 20:25 op NPO 3

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.