Vanaf vrijdag 17 februari 2023 is Flikken Maastricht terug, en het belooft weer een spannend seizoen te worden! We hebben alle feiten en vragen over het zeventiende seizoen voor je op een rijtje gezet.

Even je geheugen opfrissen? Vanaf 10 februari kun je de laatste aflevering van seizoen 16 een week lang zonder account terugkijken op NPO Start. Daarna kun je alleen met een account alles terugkijken.

Waar gaat seizoen 17 van Flikken Maastricht over?

We gaan verder waar de cliffhanger van seizoen 16 ophield, met Eva die oog in oog staat met badguy Eddie. Eva en Wolfs moeten nog een laatste keer alles op alles zetten om Eddie achter de tralies te krijgen, maar moeten eerst achterhalen welke crimineel hem al dat geld heeft gegeven.

Marion gaat zware tijden tegemoet. Ze heeft een aantal hevige tegenslagen te verwerken en ondanks de steun van haar partner Romeo, ziet ze dat de situatie niet meer te houden is.

→ Lees hier meer over de verhaallijn van Flikken Maastricht seizoen 17

Wanneer komt Flikken Maastricht op TV?

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is vanaf 17 februari elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Zoals je gewend bent: Flikken Friday!

Welke acteurs spelen in Flikken Maastricht?

  • Rechercheur Floris Wolfs wordt gespeeld door Victor Reinier
  • Rechercheur Eva van Dongen wordt gespeeld door Angela Schijf
  • Brigadier Marion Dreesen wordt gespeeld door Oda Spelbos
  • Hoofdagent Romeo Sanders wordt gespeeld door Sergio IJssel
  • Teamchef Thea Zitman wordt gespeeld door Irma Hartog

Uit hoeveel afleveringen bestaat seizoen 17 van Flikken Maastricht?

Flikken Maastricht seizoen 17 heeft 13 afleveringen.

Komt er nog een seizoen van Flikken Maastricht?

Ja, er komt een achttiende seizoen. In de zomer van 2021 werden er maar liefst drie nieuwe seizoenen van Flikken Maasticht aangekondigd; seizoen 16, 17 en 18. 

Komt er een tweede seizoen van de Flikken Maastricht podcast?

Ja, op 24 maart begint er een nieuwe reeks van de Flikken de podcast. Ook hierin neemt presentator Ben Prins je mee in de wereld van de politieserie en geeft antwoord op al jouw vragen. 

→ Hier lees je alles over het eerste seizoen van Flikken de podcast.

Is Flikken Maastricht voorzien van audiodescriptie?

Ja, ook dit seizoen is Flikken Maastricht voorzien van audiodescriptie. Hierbij beschrijft een stem tussen de dialogen door wat er in beeld te zien is. Met audiodescriptie is de serie toegankelijk voor mensen met een visuele beperking.

Bekijk hieronder de trailer voor Flikken Maastricht seizoen 17

Flikken Maastricht - seizoen 17

Deel dit artikel