Goed nieuws voor alle Flikken Maastricht fans: de Nederlands langstlopende dramaserie krijgt maar liefst drie nieuwe seizoenen waarvan de eerstvolgende, seizoen 16, begin 2022 te zien is bij AVROTROS.

Al meer dan 14 jaar en 15 seizoenen lang is de populaire serie Flikken Maastricht een kijkcijferhit op de vrijdagavond. En al 162 afleveringen kunnen fans geen genoeg krijgen van het politiewerk van Floris Wolfs (Victor Reinier), Eva van Dongen (Angela Schijf), Marion Dreesen (Oda Spelbos) en Romeo Sanders (Sergio Romero IJssel). Daar komt voorlopig dus ook nog geen einde aan.

Mooie, spannende en lange verhaallijnen

De hoofdrolspelers zijn heel blij met het goede nieuws. Zo zegt Victor Reinier: “Ik vind het geweldig dat we niet 1, niet 2, maar 3 seizoenen door mogen gaan met Flikken Maastricht! Dat betekent dat we met het hele Flikken team ons kunnen voorbereiden en verheugen op mooie, spannende en lange verhaallijnen. Ik ben door het dolle!”

2 miljoen kijkers

Ook Angela Schijf is blij: “Ik heb nog lang geen genoeg van Eva van Dongen en de fans volgens mij ook niet! Want met elke week 2 miljoen kijkers, gaan we gewoon nog even door met het maken van Flikken Maastricht. Ik kan niet wachten!”

blockquote
Ik ben door het dolle!
Victor Reinier

Deel dit artikel