Heb jij altijd al willen weten hoe het is om een lijk te spelen? Of hoe de wapens in Flikken Maastricht geladen zijn? En hoe de band tussen de acteurs is? In ‘Flikken de Podcast’, de gloednieuwe 10-delige podcastserie van AVROTROS, neemt host Ben Prins je vanaf 18 februari 2022 mee achter de schermen bij de langstlopende dramaserie van Nederland: Flikken Maastricht. En jij kan als trouwe kijker bijdragen aan deze podcast! 

In elke aflevering van Flikken de Podcast wordt een thema besproken. Van stunts, wapens en de politie, tot locaties, verhaallijnen en de kostuums. We gaan op zoek naar de gekste momenten, meest bijzondere stunts en opvallendste verhaallijnen in 16 seizoenen. De cast en crew van Flikken Maastricht beantwoorden alle brandende vragen en geven je een sneak peek bij het maken van de serie.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

FM-Podcast-aankondiging-landscape.jpg
Bron: AVROTROS
 
FM-Podcast-aankondiging-landscape.jpg

De thema’s van Flikken de Podcast

De eerste podcastaflevering, te beluisteren vanaf vrijdag 18 februari 2022, gaat over STUNTS.

→ Bekijk de video compilatie vol stunts in Flikken Maastricht

Stuur jouw vraag in

Wil jij alles weten over Flikken Maastricht in het algemeen? Of heb je een vraag over een specifiek onderwerp? Stuur je vraag in via onderstaand formulier, en wie weet hoor jij hem terug in de podcast! 

Flikken de Podcast is vanaf vrijdag 18 februari 2022 te beluisteren via alle podcastplatforms.

Wil je niets missen? Volg dan Flikken Maastricht ook op Instagram

Stuur jouw vraag in voor Flikken de Podcast

Deel dit artikel