De strijd van Floris Wolfs en Eva van Dongen tegen het genootschap Virtus et Justitia lijkt verloren. Eva en Wolfs worden aangehouden met aan hun voeten het lijk van Louis Dearden, voorzitter van het hof van assisen in Luik, vermoord met wapens waarop DNA van Wolfs en Eva zit. Maar door wie zijn ze eigenlijk aangehouden?

Op wonderbaarlijke manier weten Wolfs en Eva het initiatief terug te krijgen en hun jacht op Virtus et Justitia voort te zetten. En zowaar weten ze de hoofddader in de gevangenis te krijgen. Maar is iedereen hiermee uitgeschakeld? En wat is er met de verdwenen Dearden gebeurd? Al gauw eisen de normale zaken hun aandacht weer op; vergismoorden, afrekeningen, ontsnapte TBS-ers, zich wrekende adoptiekinderen en moorden in de kunstwereld.

Maar als er eerst een hand met een getatoeƫerde barcode gevonden wordt en later een dood meisje met eenzelfde barcode op haar arm, duiken er toch weer aanwijzingen op dat Virtus nog niet geheel verdwenen is en samenwerkt met een bende nietsontziende vrouwenhandelaren.

Romeo en Marion krijgen te maken met zeer ernstige stankoverlast.

Marion en Romeo krijgen te maken met stankoverlast
Bron: AVROTROS
Marion en Romeo krijgen te maken met stankoverlast
Marion en Romeo krijgen te maken met stankoverlast

Flikken Maastricht - Vertrouwen 1, vrijdag 3 januari 2020 om 20.30 uur op NPO 1.

Deel dit artikel