Seizoen 16 van Flikken Maastricht belooft een hele spannende te worden! Wolfs en Eva krijgen naast een nieuwe teamchef te maken met een buitengewoon slimme tegenstander die uit is op persoonlijke wraak op Wolfs en Eva.

Hoe verder ze in het nauw gebracht worden, hoe minder geloof er door meerderen gehecht wordt aan hun overtuiging dat hun leven op het spel staat. Wat leidt tot een bloedstollend einde van het seizoen...

Vechtscheiding

Marion en Romeo hebben te maken met een echtpaar in vechtscheiding. Wat ze ook proberen, het is olie op het vuur. Het is de grote vraag of ze een gezinsdrama kunnen voorkomen...

Daarnaast is er de misdaad; een moord in een verzorgingstehuis, Mexicaanse meth koks, militaristische rechtse clubs, geradicaliseerde jonge mannen, ontsnapte gevangenen, wrekende moeders en 5G activisten. 

Bekijk de trailer van seizoen 16 van Flikken Maastricht!

Aflevering 1 - Resurrectie

Eva en Wolfs hebben een nieuwe teamchef; Donna Martina. Hun verleden zit een goed functioneren in de weg. Zeker als Donna weigert te luisteren wanneer Wolfs en Eva merken dat ze niet de enige zijn die moeite hebben met Donna.

Romeo en Marion worden bij een echtelijke ruzie geroepen. Het lijkt om een redelijk stel te gaan, maar al snel blijkt het om een vechtscheiding in wording te gaan. 

Wolfs-Eva-afl1-S16.jpg
Bron: AVROTROS
Wolfs en Eva weten niet wat ze zien...
Wolfs-Eva-afl1-S16.jpg

Resurrectie terugkijken

Aflevering 2 - Moord aan de hemelpoort

Eva gaat, tegen haar zin, aan de slag als teamchef. Waardoor Wolfs een moord in een verzorgingstehuis in zijn eentje mag oplossen. Het slachtoffer is een geheimzinnige man met een valse persoonlijkheid. Om uit te zoeken waarom de man vermoord is, moet Wolfs ontdekken wie hij is.

Hoewel Eva niks heeft met haar nieuwe positie kan ze wel een paar belangrijke zaken regelen. En kan ze Marion helpen, die een zaak van een collega wil overnemen.

Flikken-Maastricht-Romeo-bureau.jpg
Bron: AVROTROS
Romeo ziet een kans...
Flikken-Maastricht-Romeo-bureau.jpg

Moord aan de hemelpoort terugkijken

Aflevering 3 - Sprookje

Een jonge vrouw wordt dood gevonden in een verlaten boekhandel. Al snel blijkt ze een slachtoffer te zijn van vrouwenhandel. Maar als er later op dezelfde plek ook een kind wordt aangetroffen gaan alle alarmbellen af.

Romeo en Marion hebben te maken met een verwarde man die zijn medicijnen niet inneemt.

Flikken-Maastricht-S1603-Marion-Romeo.jpg
Bron: AVROTROS
 
Flikken-Maastricht-S1603-Marion-Romeo.jpg

Sprookje terugkijken 

Aflevering 4 - Hypersensitief

De CEO van een telecom bedrijf wordt op weg naar zijn werk op de fiets aangereden, hij overlijdt. Alle sporen leiden naar een gemeenschap van mensen die lijden aan elektrohypersensitiviteit. Tegenstanders van G5. Moet de moordenaar in die gemeenschap gezocht worden of speelt er iets anders?

Romeo en Marion hebben te maken met een jongeman die vrouwen op de fiets aanrandt. Al snel komt een dader in beeld, maar is hij degene die ze zoeken?

Flikken-Maastricht-Eva-buiten-04.jpg
Bron: AVROTROS
 
Flikken-Maastricht-Eva-buiten-04.jpg

Deel dit artikel