Het dertiende seizoen van Flikken Maastricht wordt er eentje om niet te vergeten. Hoewel we nog even geduld moeten hebben tot we het nieuwe seizoen start, kunnen we nu alvast twee (hele leuke) onthullingen doen. 

13-13: Meer afleveringen dan je van ons gewend bent!
Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht bestaat niet uit tien, niet uit elf, maar uit dertien afleveringen. Dat maakt het dertiende seizoen het langste seizoen sinds het debuutseizoen van de serie in 2007. Het eerste seizoen telde, net als het nieuwe seizoen, dertien afleveringen. De seizoenen die daaropvolgde telde tien of elf afleveringen. Voor de duidelijkheid: Vanaf december dus geen tien weken Flikken Maastricht, maar beter nog: dertien weken Flikken Maastricht. 

En voor de snelle rekenaars, dat is drieëneenhalve maand Flikken Maastricht. 

Nieuwe startdatum; minder lang wachten op gloednieuwe afleveringen!
Minder lang wachten op je favoriete serie; dat klinkt als muziek in de oren. In augustus onthulden wij dat het nieuwe seizoen vanaf vrijdag 14 december te zien is. We zijn op vrijdag 14 december nog steeds te zien, maar dan met aflevering 2. Het dertiende seizoen start een week eerder dan aangekondigd, op vrijdag 7 december.

Kijktip: Angela in Van der Vorst Ziet Sterren
In de eerste aflevering van Van der Vorst Ziet Sterren bracht presentator Peter van der Vorst een bezoek aan de set van Flikken Maastricht. Hij was daar voor actrice Angela Schijf, die de rol van Eva van Dongen al sinds 2007 speelt. Hij sprak op de set met haar, maar ook in haar appartement in Amsterdam. 

IMG_6009.jpg
Angela Schijf samen met Peter van der Vorst
IMG_6009.jpg
  • Van der Vorst Ziet Sterren werd op woensdagavond 17 oktober uitgezonden
  • Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 7 december dertien weken lang te zien op NPO 1!

Deel dit artikel