AVROTROS.nl

Flikken Maastricht

Seizoen 7 (herhalingen) | Iedere vrijdag om 20:30 op NPO 1
  • Nieuw seizoen vanaf vrijdag 2 maart!
  • NPO 1

Flikken Maastricht Seizoen 11

Jens Bols, de niet bepaald onkreukbare officier van justitie, heeft Eva ontvoerd in het safe huis in Amsterdam. Het is maar de vraag of het haar lukt om te ontsnappen. Ondertussen staat Wolfs op het punt om met zijn dochter Fleur het vliegtuig in te stappen op weg naar Brazilië. Verder krijgen de rechercheurs en hun collega’s te maken met ‘nieuwe’ criminelen en keert ook een aantal oude bekenden terug.

In de zaken wordt het team geconfronteerd met bedreigingen van deze tijd; zo moet Romeo een teruggekeerde Syriëganger monitoren. En een criminele familie blijkt toe te treden tot de plaatselijke politiek en bovenwereld. Hierbij maken ze gebruik van de kennis van een ‘goede’ bekende van Wolfs en Eva. De bedreigingen van Bols en de zorgen die Wolfs heeft om zijn dochter in veiligheid te brengen, maken dat Eva en Wolfs in dit seizoen meer naar elkaar toe trekken. Ook Romeo lijkt zijn geluk te hebben gevonden op het liefdesvlak.

Cast Floris Wolfs: Victor Reinier
Eva van Dongen: Angela Schijf
Marion Dreesen: Oda Spelbos
Romeo Sanders: Sergio Romero IJssel
Frieda Mechels: Ria Eimers

In seizoen 11 zijn gastrollen weggelegd voor onder anderen Marnie Blok, Caya de Groot, Rik Hoogendoorn, Carly Wijs, Saskia Temmink en Joel de Tombe.

Vrijdag 16 december 20:30 NPO 1

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.