Eva en Wolfs lijken de dans ontsprongen en het rustiger aan te kunnen doen na de confrontatie met Eddie. Maar niets is minder waar... Waar gaan de afleveringen over? Je leest het hier! Het zeventiende seizoen van Flikken Maastricht is vanaf 17 februari 2023 te zien op tv. 

Ook dit seizoen van Flikken Maastricht is voorzien van audiodescriptie. De serie is hiermee toegankelijk voor mensen die slechtziend of blind zijn.

Aflevering 1 - De val

Hoe loopt het af tussen Eva en badguy Eddie? Ze staan met getrokken wapens tegenover elkaar in de mergelgrotten... En kan Wolfs zijn straf ontlopen en de gevangenis verlaten?

Romeo moet zich tegen het OM zien te verdedigen om zijn functie te kunnen blijven uitoefenen. Uiteindelijk zijn de Ardennen het decor voor een zeer spectaculaire afrekening...

Aflevering 1 van seizoen 17 zie je vrijdag 17 februari 2023 om 20.30 uur op NPO 1.

Aflevering 2 - Rehabilitatie

Wolfs en Eva moeten zich zien te rehabiliteren en worden verhoord door de rijksrecherche. Eddie blijkt een erfenis achter te hebben gelaten; de criminele geldschieter bij wie Eddie op naam van Floris Wolfs tonnen heeft geleend, wil zijn geld terug.

Marion ontfermt zich over een middelbare schoolvriend, maar ze kan niet zo veel voor hem betekenen als ze hoopt. Na een, ondanks al Marions inzet, dramatische afloop moet ze zien te verwerken wat er is gebeurd.

Aflevering 2 van seizoen 17 zie je vrijdag 24 februari 2023 om 20.30 uur op NPO 1.

Aflevering 3 - Schutters

Na een typisch Limburgse folklore schutters festival wordt de winnaar doodgeschoten gevonden. Is er sprake van jaloezie, of zit er meer achter?

Marion en Romeo krijgen te maken met aan jeugdzorg toevertrouwde kinderen die er alles aan doen om zich aan die zorg te onttrekken. Is dit pubergedrag of is er sprake van grotere problemen?

Aflevering 3 zie je vrijdag 3 maart 2023 om 21.45 uur op NPO 1.

Aflevering 4 - Monddood

Er wordt een jong meisje in het heuvelland aangetroffen. Ze lijkt niet te kunnen praten en ondanks onderzoek van de rechercheurs blijkt er nergens een meisje vermist. Wolfs en Eva duiken in deze vreemde zaak en ontdekken een gruwelijke geschiedenis...

Marion en Romeo krijgen te maken met een vasthoudende oude man die wil dat zijn aangifte van vernieling serieus genomen wordt. Maar als na onderzoek van Romeo en Marion blijkt wat er achter zit, heeft de man spijt van zijn aangifte.

Ondertussen blijkt Eddie door de inspanningen van de dierenartsen die hem gered hebben, aan de poorten van de hel ontkomen te zijn.

Aflevering 4 zie je vrijdag 10 maart 2023 om 20.30 uur op NPO 1. 

Aflevering 5 - Schrafschenners

Er wordt een zwaar gewonde vrouw aangetroffen in een sjieke buurt. Als blijkt dat ze een dochter heeft, gaan alle alarmbellen af. Zeker als blijkt dat de gescheiden vader van het meisje gechanteerd wordt door criminelen die haar ontvoerd hebben.

Ondertussen zijn Romeo en Marion bezig met een clubje grafschenners. Als blijkt dat deze zaken elkaar raken, komt alles in een stroomversnelling.

Aflevering 5 zie je vrijdag 17 maart 2023 om 20.30 uur op NPO 1. 

Aflevering 6 - Nico

Marion en Romeo krijgen te maken met agressieve, homofobe mensen. Vooral Marion is niet zomaar van ze af...

Vreemdgaan leidt in de drugswereld meteen tot afrekeningen. Ook onschuldigen zijn niet veilig voor wraak. Wolfs en Eva achterhalen de gebeurtenissen en blijven zitten met een bijzondere getuige die bij gebrek aan beter een kamer krijgt in De Ponti.

Aflevering 6 zie je vrijdag 24 maart 2023 om 20.30 uur op NPO 1. 

Aflevering 7 - Schuld en boete

De criminele geldschieter wil het geld terug dat Eddie had geleend op naam van Wolfs. Hij dreigt met moord en doodslag. Met een list weten Wolfs en Eva hem te misleiden. Ze komen onder zijn druk uit, maar dat heeft natuurlijk een prijs...

Marion en Romeo vinden een doodzieke vrouw in een parkje. Ze blijkt een uitgebuite arbeidsmigrant en met haar laatste adem vraagt ze Romeo en Marion haar collega te helpen. Dan blijkt de werkgever een machtig iemand.

Aflevering 7 zie je vrijdag 31 maart 2023 om 20.30 uur op NPO 1. 

Kijk Flikken Maastricht via NPO Plus

Deel dit artikel