Het team van Flikken Rotterdam krijgt in het zesde seizoen te maken met grootschalige drugscriminaliteit en de ondermijning die daarmee gepaard gaat… In een seizoen vol corruptie, liquidaties, witwaspraktijken en geweld wordt het team en hun jacht op een Rotterdamse drugsbaron gevolgd, net als het prille criminele avontuur van Koshi en Harm.

Afl. 1 - Koshi & Harm

Koshi Muchumba en haar buddy Harm zijn betrokken bij een drugs uithaal in de Rotterdamse haven. Als hun opdrachtgevers worden overvallen, weten ze te ontsnappen met honderd kilo coke. Dries heeft zijn belofte gehouden door in therapie te gaan en werkt hard aan zichzelf. Hein wordt tijdens zijn lunch aangesproken door een gemeenteraadslid die zich grote zorgen maakt om de invloed van een criminele organisatie in de gemeentepolitiek en het stadsbestuur.

Aflevering 1 - Koshi & Harm, 26 augustus 2022

Afl. 2 - Challenge

Koshi komt in beeld bij Noucha en Stan als er een aanslag wordt gepleegd op een jeugdhulpverlener uit het tehuis waar ze verblijft. De brute moord op het gemeenteraadslid leidt tot het onderzoeken en aanpakken van de criminele familie Visser. Paul Beijerland, onderzoeker van ondermijning bij de landelijke politie, komt het team versterken.

Aflevering 2 - Challenge, 2 september om 20.30 uur op NPO 1.

Afl. 3 - BIG DATA

De strijd van milieuactivisten tegen een Nederlands databedrijf leidt tot moord en doodslag, tot het onderzoek een verrassende wending neemt. Koshi en Harm komen steeds meer in de problemen vanwege de honderd kilo coke die ze hebben meegenomen en Harm pleit ervoor om het spul zo snel mogelijk terug te geven. De vraag is alleen aan wie.

Aflevering 3 - Big Data, 9 september om 20.30 uur op NPO 1.

Flikken Rotterdam terugkijken via NPO Start

Deel dit artikel