In seizoen 4 van Flikken Rotterdam krijgen de rechercheurs en officier van justitie te maken met bloedige overvallen, ontploffende handgranaten, illegale handel in groot wild, corruptie binnen het OM, crystal meth dealers, niets ontziende mensenhandelaren en een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige economische gevolgen voor niet alleen Rotterdam.

De groep functioneert onder de radar van het Rotterdamse korps en uiteindelijk moet het team met onorthodoxe methoden proberen om de terroristische groepering in beeld te krijgen. Een methode die het team, en met name Dries niet in zijn koude kleren gaat zitten. De rechercheurs moeten alles op alles zetten een ramp voor Rotterdam en Nederland te voorkomen.

Versterking voor het rechercheteam

In het vierde seizoen krijgt Flikken Rotterdam er tevens een rechercheur bij. Robin Garcia die we in seizoen 3 onder haar undercovernaam Charlie Oostzaan leerden kennen, hoort nu bij het vaste team. Maar of ze weer kan wennen aan het gewone politiewerk blijft de vraag.

Robin Garcia versterkt het team en wordt gespeeld door Joy Delima
Bron: AVROTROS
Robin Garcia versterkt het team en wordt gespeeld door Joy Delima
Robin Garcia versterkt het team en wordt gespeeld door Joy Delima

Het vierde seizoen startte op vrijdag 13 september 2019 op NPO 1. Bekijk de eerste beelden!

Kijk Flikken Rotterdam op NPO Plus

Deel dit artikel