Dit najaar start een nieuw seizoen van Flikken Rotterdam. Om je geheugen op te frissen en de serie te kunnen blijven volgen, geven we deze complete tweede serie op dvd weg.

Verhaallijn seizoen 2
Ondanks de inspanningen van Hein Berg is Ben Slachter aangehouden op verdenking van corruptie en zit hij in het huis van bewaring. Lieve en Hein slagen erin om Ben vanuit daar in te zetten op een zaak. De gerespecteerde zakenman Jort Wester zit op dezelfde afdeling als Ben. Hij wordt door zijn minderjarige adoptiedochter Kim beschuldigd van verkrachting. DNA-bewijs staaft de beschuldiging. Nadat een criminele motorbende een aanslag op zijn leven heeft gepleegd en ook Henri Houtman, een ondernemer in de seksindustrie, een van Jorts vijanden blijkt te zijn, ontstaat het vermoeden dat de keurige Jort een witwasser is. 

Aan Ben de taak om de witwaspraktijken van Jort Wester te onderzoeken. Stan, die het verraad van Ben nog steeds niet heeft vergeven, vindt het maar niks. Maar zelfs Stan begint Ben weer te vertrouwen als hij resultaten begint te boeken….

Prijsvraag

In de online ontknoping van seizoen 2 zagen we Kim Stahl (gespeeld door: Roosmarijn Wind), die na het rippen van de coke  op de vlucht sloeg. Zie video hieronder:

Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op de dvd. Meedoen kan tot 1 juni. 
(Wil je verzekerd zijn van een exempaar, ga dan naar onze webwinkel)

Maak af: Kim vlucht naar...

Deel dit artikel