Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die bruut in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend dient voor de rechtbank.

Maar de oude verklaringen van de jonge moeder en haar ex lijken niet te kloppen. Aan Esther en Noucha om voor de afloop van de rechtszaak alsnog te achterhalen wat er echt gebeurd is. Terwijl Stan en Dries geen stap dichter bij Egbert zijn gekomen, krijgt Hein 's avonds bezoek van Frits Nekke.

Flikken Rotterdam: de online experience
De Flikken Rotterdam online experience geeft je de kans om de serie vanuit een ander perspectief, dat van de bad guy, te beleven. Wekelijks zullen er na de aflevering op basis van de verhaallijnen in de serie gebeurtenissen plaatsvinden. Je kunt klikkend, kijkend en luisterend op zoek gaan naar de identiteit en drijfveer van deze bad guy, naar aanwijzingen in oude- en nieuwe zaken en naar exclusieve scenes die je niet op tv ziet.

Dit kun je nog meer doen:

  • Doorzoek de laptop op zoek naar oude camerabeelden, bekijk mails en kijk waar Egbert het laatste naar heeft gezocht.
  • Bekijk het bord en klik voor exclusieve fragmenten, exclusieve foto's en kom op die manier achter dingen die de reguliere kijker nog niet weet.
  • Druk op de televisie en krijg oude video's uit de jeugd van Egbert te zien. Wat is hier allemaal aan de hand?

En nog veel en veel meer...

BELEEF NU DE ONLINE EXPERIENCE VAN FLIKKEN ROTTERDAM!

Doorzoek de politiedatabase voor meer informatie over de criminelen

Doorzoek net als de rechercheurs uit de serie de politiedatabase door en zoek naar nieuwe, exclusieve informatie en beeldmateriaal. Bekijk hoe het met zaken uit het huidige en de vorige twee seizoenen staat. Het wachtwoord is...

flikkenrotterdam-artikel-castfoto.jpg
Het wachtwoord is...
flikkenrotterdam-artikel-castfoto.jpg

GA NU ZELF OP ONDERZOEK UIT!

Deel dit artikel