De dood van Ben Slachter en zijn verraad aan de collega's heeft diepe sporen nagelaten in het team. Eén van de rechercheurs heeft overplaatsing aangevraagd en moet worden vervangen. Een jonge officier van justitie meldt zich met een witwasdossier bij Hein Berg. Korte tijd later blijkt ze vermoord. Daarnaast krijgt het team te maken met een groep hangjongeren die zich bezig houdt met drugshandel.

Hoofdrollen: Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Cees Geel, Ortál Vriend en Huub Stapel
Gastrollen: Ruurt de Maesschalck, Joy Delima, Victor Löw, Yassine El Ouardi, Nils Verkooijen, Moïse Trustfull, Zoë Harding, Maui Keanu Husslage, Carolien Spoor, Ruben Lürsen, Mattijn Hartemink, Loes Vos, Helen Pavias en Anna van Dijk

Fragmenten uit deze uitzending

→ Kiki Ruijters ontmoet vastgoedmagnaat Frits Nekke

→ Liefde gaat door de maag: een broodje bal met extra mayo


Flikken Rotterdam: de online experience

De online experience geeft je de kans om de serie vanuit een ander perspectief, dat van de bad guy, te beleven. Wekelijks zullen er na de aflevering op basis van de verhaallijnen in de serie gebeurtenissen plaatsvinden. Je kunt klikkend, kijkend en luisterend op zoek gaan naar de identiteit en drijfveer van deze bad guy, naar aanwijzingen in oude- en nieuwe zaken en naar exclusieve scenes die je niet op tv ziet.

BELEEF NU DE ONLINE EXPERIENCE VAN FLIKKEN ROTTERDAM!
 

Deel dit artikel