Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een consulaat binnen te komen, wat leidt tot een diplomatieke rel. De rechercheurs zetten alles op alles om de crimineel aan te houden.

Hoofdrollen: Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Cees Geel, Ortál Vriend en Huub Stapel
Gastrollen: Ruurt de Maesschalck, Joy Delima, Victor Löw, Yassine El Ouardi, Merle Hartveld, Nils Verkooijen, Moïse Trustfull, Zoë Harding, Arnoud Bos, Erik Koningsberger, Saskia Rinsma, Carlos Garcia Estevez, Mads Wittermans, Rene van Zinnicq Bergman, Raksha Hoost, Michiel Bakker, Evert van der Meulen en Ayrton Kircher. 

Fragmenten uit deze uitzending

Een bloederige achtervolging voor Dries en Esther

→ Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie

Flikken Rotterdam: de online experience

De online experience geeft je de kans om de serie vanuit een ander perspectief, dat van de bad guy, te beleven. Wekelijks zullen er na de aflevering op basis van de verhaallijnen in de serie gebeurtenissen plaatsvinden. Je kunt klikkend, kijkend en luisterend op zoek gaan naar de identiteit en drijfveer van deze bad guy, naar aanwijzingen in oude- en nieuwe zaken en naar exclusieve scenes die je niet op tv ziet.

BELEEF NU DE ONLINE EXPERIENCE VAN FLIKKEN ROTTERDAM!

Deel dit artikel