De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de directeur het niet al te nauw nam met de financiën. Hein Berg krijgt Frits Nekke's criminele tweelingbroer in het vizier.

Bekijk fragmenten uit de uitzending:

Flikken Rotterdam: de online experience
De Flikken Rotterdam online experience geeft je de kans om de serie vanuit een ander perspectief, dat van de bad guy, te beleven. Wekelijks zullen er na de aflevering op basis van de verhaallijnen in de serie gebeurtenissen plaatsvinden. Je kunt klikkend, kijkend en luisterend op zoek gaan naar de identiteit en drijfveer van deze bad guy, naar aanwijzingen in oude- en nieuwe zaken en naar exclusieve scenes die je niet op tv ziet.

Dit kun je nog meer doen:

  • Doorzoek de laptop op zoek naar oude camerabeelden, bekijk mails en kijk waar Egbert het laatste naar heeft gezocht.
  • Bekijk het bord en klik voor exclusieve fragmenten, exclusieve foto's en kom op die manier achter dingen die de reguliere kijker nog niet weet.
  • Druk op de televisie en krijg oude video's uit de jeugd van Egbert te zien. Wat is hier allemaal aan de hand?

En nog veel en veel meer...

BELEEF NU DE ONLINE EXPERIENCE VAN FLIKKEN ROTTERDAM!

Doorzoek de politiedatabase voor meer informatie over de criminelen
Doorzoek net als de rechercheurs uit de serie de politiedatabase door en zoek naar nieuwe, exclusieve informatie en beeldmateriaal. Bekijk hoe het met zaken uit het huidige en de vorige twee seizoenen staat. Het wachtwoord is...

LANDELIJK-INTRANET.jpg
Wachtwoord is...
LANDELIJK-INTRANET.jpg

GA NU ZELF OP ONDERZOEK UIT!

Deel dit artikel