Bakervaring heeft de Belgische Andrea niet maar dit weerhoudt haar er niet van een foodtruck te beginnen om Brusselse wafels te verkopen. Alleen de coronacrisis zorgde helaas voor weinig boekingen voor Andrea uit Foodtruck Gezocht. Hoe gaat het nu met haar en hoe ziet zij de toekomst voor zich? 

Brusselse wafels en lollywafels 

In de tweede aflevering van Foodtruck Gezocht zie je hoe de van oorsprong Belgische Andrea haar foodtruck avontuur begint. Ze stort zich op de Belgische zoetigheden en gaat Brusselse wafels en lollywafels verkopen in haar zelf ontworpen foodtruck. Andrea krijgt te maken met lichamelijke klachten en opent haar foodtruck in het midden van de coronacrisis. 

Andrea-Foodtruck-gezocht-afl2.jpg
De foodtruck van Andrea
Andrea-Foodtruck-gezocht-afl2.jpg

Vaste standplaatsen

Andrea heeft vaste standplaatsen in verschillende gemeenten gevonden waar ze met haar foodtruck kan staan, maar de festivals blijven gezien de coronacrisis nog achterwege. Fysiek is dit wel zwaarder voor Andrea, ze moet telkens de aanhanger aan- en afkoppelen. Maar met nog even veel enthousiame verkoopt ze haar Belgische zoetigheden. Heb jij de aflevering gemist van Andrea en haar foodruck avontuur? Kijk de uitzending dan hieronder terug.  

Deel dit artikel