Dirk Poffers is zijn 'American Dream' begonnen in de eerste aflevering van Foodtruck Gezocht. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar hoe is het nu met Dirk en hoe ziet hij de toekomst voor zich met zijn foodtruckbusiness? 

De 'lovertjes' van Dirk

In de eerste aflevering van Foodtruck Gezocht zie je hoe Dirk een 40 jaar oude Amerikaanse truck onder handen neemt en er een complete foodtruck van maakt. Er waren letterlijk wat opstartproblemen, een motor die niet werkte en nog wat andere technische mankementen. Dirk heeft het allemaal voor elkaar gekregen en is klaar om zijn 'lovertjes' (poffertjes in de vorm van een hart) aan de man te brengen. 

Foodtruck-Gezocht-Dirk-update.jpg
Dirk in Foodtruck Gezocht
Foodtruck-Gezocht-Dirk-update.jpg

Zes wielen en klaar voor de toekomst

Na de laatste draaidag bleek Dirk zich erg benauwd te voelen. Dit kwam door de afzuiging in de foodtruck. Dirk heeft de afzuiging vervangen door een professioneel afzuigingssysteem. Daarnaast heeft hij zes nieuwe wielen aangeschaft en de truck nog meer in orde gemaakt voor de volgende keuring. 

Dirk heeft een aantal boekingen staan voor in de toekomst en kijkt er positief tegenaan. Hij is momenteel druk bezig om de vergunning rond te maken voor een vaste plek op de weekmarkt van Hellendoorn. Heb jij de aflevering gemist van Dirk en zijn poffertjes avontuur? Kijk de uitzending dan hieronder terug. 

Deel dit artikel