Voor Mariska is het ultiem genieten, maar Frans heeft nog wel wat verbeterpunten. De Bauers geven hun ongezouten mening over het Amerikaanse dessert cookie dough.
In Taste in Translation: American Classics krijgen Frans en Mariska Bauer iedere aflevering een typisch Amerikaans gerecht voorgeschoteld waarover ze hun ongezouten mening geven. Wat valt in de smaak, en wat niet? Met deze aflevering: Cookie Dough ↑↑
Aflevering 4: Cookie Dough
Weet je nog, vroeger, toen je met moeder cake of koekjes ging bakken en je het deeg uit de kom mocht (uit)lepelen? Good times! Dit is precies wat cookie dough is: ongebakken koekjesdeeg dat je rauw eet. Cookie dough is in Amerika enorm populair, je kunt het los eten of het wordt verwerkt in ijs. Deze trend is ook naar Nederland overgewaaid. Ook hier zijn de eerste cookie dough-bars al geopend.
Iedere zaterdag om 12.00 uur zetten we een nieuwe aflevering van Taste in Translation online. Heb je de afleveringen met de giant burger, de love milkshake en beef jerky al gezien?