De finalisten voor de Gouden RadioRing voor beste radioprogramma zijn bekend!

De stemsite is onlangs gesloten, wat betekent dat wij drie finalisten hebben per categorie! Alle drie de kanshebbers voor de Gouden RadioRing zijn bekend!

Zowel Helemaal Haandrikman als Ekdom in de Ochtend werden in de uitzending overvallen door het RadioRing team met de boodschap dat zij beiden finalist zijn. Bij Helemaal Haandrikman werd er met een audioboodschap ingebroken in de show. Voor Ekdom in de Ochtend werd een oude rubriek van Gerard Ekdom weer in het leven geroepen en zat er (Holy Moly) onder het folie een snoepring. Ook de gehele Top 2000 dj crew is verrast tijdens een overleg in het Top 2000 café, waar Hans Schiffers hen kwam mededelen dat ook zij in de finale staan. Schiffers presenteerde als enige dj de lijst zelf maar liefst 16 maal. 

Via rr2016.avrotros.nl kunnen de kanshebbers van dit jaar nog bekeken én beluisterd worden. Op onze gemist pagina kunnen de video's van de overvallen terug gekeken worden. Het RadioGala van het jaar is dit jaar op 19 Januari om 20:00u vanuit Theater Gooiland, Hilversum. 

Deel dit artikel