Wie wint de Gouden RadioRing voor het beste radioprogramma van het jaar, en wie de Zilveren RadioSter voor beste radiovrouw en –man? De stembussen zijn geopend! Laat je stem horen via avrotros.nl/radioring

Vanaf nu tot 11 januari kun jij je stem uitbrengen. Dit jaar zijn er nieuwe regels, nieuwe kansen. Vrijwel alles is opengegooid! In het kort de belangrijkste veranderingen:

-          Een programma of presentator is verkiesbaar als het/hij/zij in 2017 minimaal in een aaneengesloten periode van 3 maanden heeft uitgezonden met een minimum van 12 uitzendingen.

-          Een radioprogramma maakt elk jaar opnieuw kans om de Gouden RadioRing te winnen, inclusief winnaars van voorgaande edities. Het is geen eenmalige prijs meer dus!

-          Verkiesbare programma’s en presentatoren dienen aangesloten te zijn bij een zender die deelneemt aan het NLO (Nationaal Luisteronderzoek). Dat zijn in 2017: 100% NL, BNR Nieuwsradio, ClassicFM, NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 4, NPO Radio 5, Radio 538, Sky Radio, Qmusic, Radio Veronica, Radio 10, SLAM!, SublimeFM.

Het hele reglement is hier terug te vinden.

De stemsite is hier terug te vinden.

Op 24 januari volgt via sms en telefoon nog een 2e stemronde voor het beste radioprogramma.

Happy voting allemaal!

Deel dit artikel