De Gouden RadioRing, de prijs voor het beste radioprogramma van 2019, wordt dit jaar op donderdag 30 januari 2020 uitgereikt vanuit Theater Gooiland. In dit artikel lees je, op willekeurige volgorde, welke vijf programma's genomineerd zijn. 

De stembussen zijn geopend! Je kunt stemmen tot 30 januari 20.30 uur. 

Mattie & Marieke

De eerste genomineerde voor de Gouden RadioRing is de ochtendshow Mattie & Marieke van Q Music. Voor het eerst genomineerd, gefeliciteerd!

Ekdom in de Morgen

De tweede genomineerde is de show van Gerard Ekdom, Ekdorm in de Morgen van Radio 10. Van harte Gerard, tot 30 januari!

Veronica Inside

De derde genomineerde en dit jaar voor het eerst: Veronica Inside van Radio Veronica! Gefeliciteerd Wilfred Genee, Niels van Baarlen, Rick Romijn en Celine Huijsmans, jullie zijn in de race voor de RadioRing!

Somertijd

De oud winnaar van 2013 mag zich aansluiten bij de genomineerden en maakt kans op de radioprijs van het jaar: Somertijd van Radio 10! Gefeliciteerd Rob van Someren, Cobus Bosscha, Dingetje, Sven van Veen, Luuk van den Braak en Menno Vroom!

Club Ondersteboven

Het laatste programma, dat vorig jaar voor het eerst genomineerd werd en dit jaar weer! Gefeliciteerd Bram Krikke en Tom van der Weerd, jullie maken de lijst compleet met Club Ondersteboven van SlamFM!

Op de hoogte blijven van de genomineerden en meer? De Gouden RadioRing 2019 volg je op FacebookInstagram en Twitter

Deel dit artikel